23 Kas 2012

by timA



Biliyorsunuz bebeğim dünyaya geldikten sonra tasarım kariyerim için çalışmalarım çok çok yavaşladı. Artık hayatımın en önemli ve tatlı sorumluluğuyla ilgilenmeye çalışıyorum.
 Anne olduktan sonra anladığım, farkına vardığım birçok şey var. Hayatın kıymeti bunlardan biri.. Eskiden, yaşamıma karşı rahat ve bir o kadar sereserpe davranışım bana en olması gereken şekil gibi gelirdi.
Hayatında çok fazla hareket istemeyen, olaylara çok sert de olsa çok serin de olsa anlık tepkiler veren, "Satmışım!" modundan hiç çıkmayip öyle mutlu olan garip kişilik, anne olduktan sonra hayata artık sıkı sarılması gerektiğini fark etti.
Hayat, bazen dakikanı kaçırmadan çıkarını düşünerek, bazen de, yıllarını hiç düşünmeden bir başkasına feda ederek dolu dolu yaşanır. Mini mini bir varlığın Allah'dan aşağı size muhtaç olduğunu görmek, aslında sizin de baskalarina muhtaç olduğunuzu ve bir çok kişinin de size muhtaç olduğunu farketmenizi sağlıyor. Bu dünyanın diğer ucundaki bir yetim ya da yanibasinizdaki bir yakınınız olabilir.
Kimileri yardiminiza ihtiyaç duyar, kimileri de, gülümsemenize..
Mevzuyu yine dağıttım.
Sonuç olarak.. Bebişimden boş kalan mini bir vaktimde dinlenme amaçlı olarak yine bir şeyler yapıyorum. Ufak ve az vakit isteyen ciciler..
 

2 yorum:

  1. Hayat bazan dakikani kaçirmadan çikarini düşünerek Bazende yillarini hiç düşünmeden başkasina feda ederek dolu dolu yaşanır.. Süper bı cümle içinde ne çok anlam barindiriyor.. Bebişinle ve ailenle mutluluklar canim :)

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails