22 Oca 2013

Surf Rehberi: Kendi Kitabınızı Yayınlayın

Lulu.com yeni gözüme takılan sitelerden. Aslında uzun zamandır bilen çok kişi vardır sanıyorum. Ben görünce inanılmaz mutlu oldum. Umarım sizlerde de aynı etkiyi meydana getirir :)
Diyelim ki bir kitap yazdınız ya da amatörce bişiyler karaladınız fakat yayınlatmaya ne cesaretiniz ne de paranız var. Ama diyorsunuz ki yayınlatamasam da tam profesyönel bir kopyası elimde olsun, şöyle kitaplığımın en güzel yerinde boy göstersin. Hemen Lulu.com'a giriyorsunuz ve gayet basit adımları kullanarak kitabınızı oluşturuyorsunuz. Sonra isterseniz bu kitabı Lulu.com, Amazon.com benzeri birkaç sitede satışa sunup cüz-i de olsa para kazanıyorsunuz. Ya da sadece kendiniz için bir kopyasını satın alıyorsnuz :) Benim zaten birkaç projem vardı. İnşallah tamamlayıp Bismillah diyeceğim.
Bu arada, sitede basmak istediğiniz kitabınız için birçok kalite ve özellik seçenekleri var. Ve çok şeker hazır şablonlar da var.



2 yorum:

  1. Çok güzel oldu ben bilmiyordum. Acaip hoşuma gitti bunu duymam.güzel projelerim var...) teşekkür ederim tekrar yazın için...

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails