5 Tem 2011

Âlâ Dergisi İlk Sayı Yorumlarım


Yeni çıkan islami yaşam tarzı dergisi Âlâ Dergi yi hemen edinmiştim fakat yoğunluğum nedeniyle hala post yapamadım. Dergiyi genel olarak beğendim. Almaya da devam edeceğim inşallah. Fakat bazı eksikler de tamamlanırsa mükemmel olabileceğini düşünüyorum. Mesela dergide röportajı yapılmış olan iki ayrı fotoğraf sanatçısı beni biraz rahatsız etti. Fotoğraf sanatını çok çok sevmeme rağmen bir sayı dergide iki kişi bana biraz fazla geldi. Tekbir ve Kayra röportajının aynı dergide yeralması hakkında da fikrim aynı.


Yukarıdaki fotoğraf Ayşe Merve Dağlı'nın objektifinden. Yaklaşık 3 ay önce terzime gelinlik provam için gittiğimde görmüştüm bu fotoğrafı. Aynı model nişanlık sipariş etmişlerdi ama bu kıyafetteki kristaller (gerçek değil gibi) yerine kocaman renk renk inciler getirmişlerdi :) Bana Grace Kelly gelinliğinin aynısını (daha da şık) diken mükemmel terziye böyle bir iş getirmek hakaret gibi :p


Böyle bir dergide bu kadar kötü bir look a yer verilmesi beni şaşırttı.


Elbette yukarıda söylediğim gibi dergiyi sevdim. Ve almaya devam edicem.
İşte dergide en çok beğendiğim yerler. Dizayn Butik Kurabiye röportajı, Tarzını Yansıt bölümü fotoğrafları ve aşağıdaki güzel kıyafet. Ben giymezdim elbet ama gayet şık.



2 yorum:

  1. ya ben bu kapakta ki kızın üzerinde ki elbiseyi nerden aldığınızı öğrenmek istiyorum

    YanıtlaSil
  2. Dergi yöneticileri özel dikim olguğunu söylediler.

    YanıtlaSil

Related Posts with Thumbnails